Wegens drukte geven wij op dit moment geen autotheorielessen! 

Autotheorie Achterhoek is onderdeel van Bijles in de Achterhoek: exclusieve 1 op 1 autotheorieles

Autotheorie Achterhoek

Tekst: Luuk Stam. Foto: Theo Kock

Bijles in de Achterhoek is gespecialiseerd in het begeleiden van leerlingen die bijvoorbeeld hooggevoelig zijn, ADHD of dyslexie hebben. Dat zijn juist de leerlingen waarvoor bijvoorbeeld een dagcursus in autotheorie minder geschikt is. Dat gaat voor hen te snel en er zijn te veel prikkels om te verwerken. Vanuit die visie is de exclusieve individuele autotheorie van Autotheorie Achterhoek ontstaan! Ik werk met de online autotheorie methode van Itheorie of met de boeken van Verjo.

Bijles in de Achterhoek geeft naast bijles en huiswerkbegeleiding ook autotheorieles! Deze les bieden we individueel aan en vindt plaats aan huis, online of op locatie. Echt maatwerk dus! Vind je zelfstandig theorie leren uit een boek lastig? Christine Hermsen geeft je 1 op 1 uitleg en begeleiding, zodat jij vol vertrouwen je theorie-examen auto maakt bij het CBR! Je kunt deze 1 op 1 theorieles volgen in de hele Achterhoek! Wil je meer weten over Bijles in de Achterhoek? 

Je kent ze wel: de eendaagse cursussen in autotheorie. Voor kinderen die hooggevoelig zijn, ADHD of autisme hebben, komen er echter onwijs veel prikkels kijken bij zo’n cursusdag en het aansluitende examen. Ook deze jongeren willen hun autotheorie natuurlijk zo snel mogelijk halen. Hierbij is een stukje overzicht, structuur en duidelijkheid belangrijk. Misschien vind je het prettig om individuele theorie les te krijgen en niet in een groep. Bijles in de Achterhoek biedt individuele autotheorieles voor iedereen!

We werken samen met autorijschool Rijden met Marcel uit Zelhem

Misschien wil je ook starten met autorijlessen. Bij Rijden met Marcel ben je aan het goede adres! Marcel Veldhuis is een ervaren instructeur en kijkt echt naar wat jij nodig hebt. Marcel is ook de ideale instructeur wanneer je bijvoorbeeld faalangst ervaart. Rijden met Marcel biedt rijles aan in Zelhem, Keijenborg, Hengelo Gelderland, Doetinchem, Halle, Heelweg, Veldhoek, Westendorp, Varsseveld, Terborg, Silvolde en meer!

WhatsApp Maak een afspraak