Eerste les
Tijdens de eerste les maken we kennis en kan ik je meteen helpen met al je vragen. We bespreken tijdens deze les of je op lange of korte termijn bijles wilt volgen. Op basis daarvan kun je kiezen of je losse lessen wilt volgen of structureel iedere week bijles wil volgen. Op verzoek maken we een plan van aanpak! Daarnaast mag je dan gratis gebruik maken van de Whats’App service. Ook kunnen we doelgericht aan de slag gaan en help ik jou om blijvend betere resultaten te behalen. Contact met de ouders vind ik ook erg belangrijk. Ik houd ze graag op de hoogte over de voortgang en wat we besproken en gedaan hebben tijdens de bijles. Neem hiervoor contact met mij op.

Bijles in de Achterhoek biedt huiswerkbegeleiding voor alle middelbare scholieren op mavo, havo en vwo. Daarnaast bied ik hulp aan voor leerlingen die hooggevoelig/hoogsensitief zijn.

Bijles in de Achterhoek gelooft in de kracht van samenwerken en krachten bundelen. Om deze reden werken we samen met: StudieScool en Buro Piece of Cake . Klik hier voor meer informatie over deze samenwerkingen.

Hoogsensitief kind
Op school kunnen veel prikkels worden ervaren door bijvoorbeeld drukte en het gebrek aan orde in de klas. Tijdens mijn schooltijd heb ik dit zelf als lastig ervaren. Graag bied ik mijn hulp aan voor leerlingen die dit ook herkennen en hier last van hebben. Om te zorgen voor een rustig hoofd is structuur en duidelijkheid belangrijk. Hierin speel ik graag in op jouw persoonlijke behoefte. Zo kan ik je ook helpen met het plannen van huiswerk en toetsen en daarnaast het aanbrengen van structuur in je agenda.

Leer je prettiger en effectiever door het bekijken van een video of door het beluisteren van een audiofragment? Dit is allemaal mogelijk. Samen bespreken we goed wat jij van mij nodig hebt en wat jij fijn vindt.

Je vindt meer informatie over dit onderwerp op de pagina hoogsensitief.

Heb je nog vragen? Kijk dan op de contactpagina hoe je mij het snelst kunt bereiken.

bijles in de achterhoek werkwijze