Werkwijze Bijles in de Achterhoek

De werkwijze van Bijles in de Achterhoek met bekwame begeleiders kenmerkt zich uitsluitend door het bieden van 1 op 1 begeleiding. Passend onderwijs en maatwerk spelen een belangrijke rol in onze dienstverlening. De bijles duurt 50 of 60 minuten en vindt doorgaans in Keijenborg plaats of online. Momenteel worden de lessen alleen online gegeven via Zoom of Teams. Neem contact op met Bijles in de Achterhoek voor andere mogelijkheden. Voor bijles bij jullie aan huis gelden andere tarieven. 

Christine is het eerste aanspreekpunt voor ouders. Wanneer je telefonisch of schriftelijk contact hebt met Bijles in de Achterhoek zal Christine reageren en proberen een match te maken tussen een bijlesdocent en de leerling. Zit jij bijvoorbeeld in 3 havo en heb je moeite met wiskunde? Dan zal ik proberen te regelen dat je bijles wiskunde krijgt door een student of afgestudeerd wiskundige aan de universiteit. De bijlesdocent onderhoudt het contact via WhatsApp met de leerling. Christine onderhoudt het directe contact met de ouders. Zelf blijf ik ook een aantal leerlingen coachen.

Les in alle vakken bij Bijles in de Achterhoek!

Bijles wiskunde, economie, bedrijfseconomie, Duits, Nederlands, Engels, Frans, geschiedenis, aardrijkskunde, maar ook scheikunde, natuurkunde, biologie en wiskunde! Bijles in de Achterhoek streeft ernaar om alle vakken te kunnen aanbieden in de gehele Achterhoek!

Samen bespreken we de voortgang en zorgen we ervoor dat jij de beste hulp krijgt! Bijles in de Achterhoek beschikt daarnaast over een groot netwerk met zorgprofessionals! Bijles in de Achterhoek biedt huiswerkbegeleiding voor alle middelbare scholieren. Basisschoolleerlingen zijn ook welkom. Daarnaast is er ook hulp voor leerlingen die hooggevoelig/hoogsensitief zijn of een functiebeperking hebben. Wij zijn van mening dat ieder kind recht heeft op maatwerk en passend onderwijs en om zo een diploma te halen waar het kind hard voor gewerkt heeft!

Groot netwerk

Soms is er andere ondersteuning nodig naast bijles. In ons netwerk bevinden zich veel zorg- en onderwijsprofessionals. Carla van Buro Piece of Cake is hier een voorbeeld van. Zij kan je helpen als je vragen hebt omtrent profiel- of studiekeuze. Wil je weten wat ze voor jou kan betekenen? Hier vind je de site van Buro Piece of Cake. 

Praktijk witte lotus en bijles in de achterhoek

Bij Praktijk Witte lotus kunt u terecht voor coaching en voor faalangsttrainingen. ‘’Iedereen mag zich zo optimaal mogelijk ontwikkelen en ontplooien. Wanneer er sprake is van een blokkade, help ik uw kind graag verder.’’ Mijn aanpak is actief en positief en heeft als doel om het beste in jou naar boven te halen! Wil je meer informatie over Praktijk Witte lotus?

Hoogsensitief kind

Op school kunnen veel prikkels worden ervaren door bijvoorbeeld drukte en het gebrek aan orde in de klas. Tijdens mijn schooltijd heb ik dit zelf als lastig ervaren. Graag bied ik mijn hulp aan voor leerlingen die dit ook herkennen en hier last van hebben. Om te zorgen voor een rustig hoofd is structuur en duidelijkheid belangrijk. Hierin speel ik graag in op jouw persoonlijke behoefte. Zo kan ik je ook helpen met het plannen van huiswerk en toetsen en daarnaast het aanbrengen van structuur in je agenda.

Leer je prettiger en effectiever door het bekijken van een video of door het beluisteren van een audiofragment? Dit is allemaal mogelijk. Samen bespreken we goed wat jij van mij nodig hebt en wat jij fijn vindt.

Je vindt meer informatie over dit onderwerp op de pagina hoogsensitief.

Heb je nog vragen? Kijk dan op de contactpagina hoe je mij het snelst kunt bereiken.

bijles in de achterhoek HSP

WhatsApp Maak een afspraak