Werkwijze Bijles in de Achterhoek

De werkwijze van Bijles in de Achterhoek kenmerkt zich uitsluitend door het bieden van 1 op 1 begeleiding. Passend onderwijs en maatwerk spelen een belangrijke rol in onze dienstverlening. De duur van de les spreken we in overleg af. Vaak duurt een les 45 minuten en vindt deze plaats op de locatie Giesbeek. Ook kan online bijles gevolgd worden of bij jou aan huis in de regio Achterhoek/Liemers. Voor bijles bij jullie aan huis gelden andere tarieven.

Les in alle vakken bij Bijles in de Achterhoek!

Bijles wiskunde, economie, bedrijfseconomie, Duits, Nederlands, Engels, Frans, geschiedenis, aardrijkskunde, maar ook scheikunde, natuurkunde, biologie in klas 1/2/3. 

Samen bespreken we de voortgang en zorgen we ervoor dat jij de beste hulp krijgt! Bijles in de Achterhoek beschikt daarnaast over een groot netwerk met zorgprofessionals! Bijles in de Achterhoek biedt huiswerkbegeleiding voor alle leerling van het basis- en voortgezet onderwijs. Daarnaast is er ook hulp voor leerlingen die hooggevoelig/hoogsensitief zijn of een functiebeperking hebben. Wij zijn van mening dat ieder kind recht heeft op maatwerk en passend onderwijs en om zo een diploma te halen waar het kind hard voor gewerkt heeft!

Hoogsensitief kind

Op school kunnen veel prikkels worden ervaren door bijvoorbeeld drukte en het gebrek aan orde in de klas. Tijdens mijn schooltijd heb ik dit zelf als lastig ervaren. Graag bied ik mijn hulp aan voor leerlingen die dit ook herkennen en hier last van hebben. Om te zorgen voor een rustig hoofd is structuur en duidelijkheid belangrijk. Hierin speel ik graag in op jouw persoonlijke behoefte. Zo kan ik je ook helpen met het plannen van huiswerk en toetsen en daarnaast het aanbrengen van structuur in je agenda.

Leer je prettiger en effectiever door het bekijken van een video of door het beluisteren van een audiofragment? Dit is allemaal mogelijk. Samen bespreken we goed wat jij van mij nodig hebt en wat jij fijn vindt.

Je vindt meer informatie over dit onderwerp op de pagina hoogsensitief.

Heb je nog vragen? Kijk dan op de contactpagina hoe je mij het snelst kunt bereiken.

 

WhatsApp Maak een afspraak