Bijles en huiswerkbegeleiding in de Liemers en Achterhoek: online, bijles in Giesbeek.

 

Basisonderwijs

Leerlingen vanaf groep 3 kunnen bijles en/of (sociaal-emotionele of cognitieve) ondersteuning krijgen bij Bijles in de Achterhoek.

Rekenen

Spelling

Taal

Aardrijkskunde

Geschiedenis en meer

Voortgezet onderwijs

Bijles in de Achterhoek biedt bijles in veel verschillende vakken. Voor sommige vakken geldt dat de bijles alleen wordt gegeven in de onderbouwklassen. Bijles in de Achterhoek geeft bijles aan leerlingen van het Ludger College, Ulenhof College, Rietveld Lyceum, Panora Lyceum, Houtkamp College, Metzo College en Zone College. Ook begeleidt Bijles in de Achterhoek leerlingen van het Kompaan College en geeft Bijles in de Achterhoek bijles aan leerlingen van het Isendoorn College, Gerrit Komrij College en Schaersvoorde. In de Liemers geeft Bijles in de Achterhoek bijles aan leerlingen van het Liemers College en Candea College. 

Wiskunde

(Bedrijfs)economie

Nederlands

Engels, Duits, Frans

Geschiedenis, aardrijkskunde, maatschappijleer

Onderbouw natuurkunde, scheikunde en biologie

Levensbeschouwing, CKV en meer

Studenten

Als student kun je soms ook wat extra ondersteuning gebruiken! Denk hierbij aan hulp bij een presentatie of bij een werkstuk. Wij helpen je graag! Bijles in de Achterhoek geeft bijles aan studenten van de HAN, bijles aan studenten van Iselinge Hogeschool of bijles aan studenten van het Graafschap College Doetinchem.

Hulp bij APA, spelling, grammatica en interpunctie

Coach Christine Hermsen Bijles in de Achterhoek
WhatsApp Maak een afspraak