Reviews door leerlingen van Bijles in de Achterhoek

 

Bovenbouw leerlingen

”Omdat ik wat moeite had met wiskunde heb ik een paar bijlessen gehad van Christine. Haar hulp heeft me heel erg geholpen bij het behalen van betere cijfers. Christine is heel geduldig en kan je bij van alles helpen. Ze kijkt goed naar wat je niet begrijpt en legt het vervolgens rustig uit. Dit vond ik persoonlijk heel fijn!”
Annemieke – Ludger College 4 vwo 

”Wat een goede hulp heb ik hier gehad, ik ben er erg blij mee! Ik zat in 5 havo en deed en RV-toets, die 50% meetelde. Ik moest voor geschiedenis een 6,2 halen. En met hulp van Christine heb ik dat gehaald, 2x in de week bijles, goede communicatie en je kan altijd aangeven bij haar wat je fijn vindt en wat je nog wel vaker wilt oefenen. Echt top!”
Ismay – Isendoorn College 5 havo 

”Ik vond de structuur die je mij hebt aangeleerd heel fijn en de manier van het rustig uitleggen! Geduldig en als ik het niet snapte, legde je het gewoon nog een keer uit. De belangrijke aspecten werden eruit gehaald. Dit gaf duidelijkheid en rust.”
Esmee – Ludger College 4 havo 

”Ik zit in 4 havo op het Ludger College. Christine helpt mij met wiskunde en economie. Ik heb veel aan haar uitleg en ze geeft mij veel persoonlijke aandacht tijdens de bijles en via WhatsApp. Groetjes Sophie.”
Sophie – Ludger College 4 havo 

”Christine geeft een fijne uitleg en er wordt goed naar je geluisterd waar je mee zit. Op die wijze kijkt ze hoe ze je kan helpen. Ook vind ik het fijn dat er iemand uitleg geeft die kennis heeft van de stof. Ze kan rustig uitleggen en ze wil helpen het doel te bereiken. Ten slotte een fijne samenwerking en het heeft mij veel opgeleverd in mijn schooltijd.”
Fleur – Ludger College 4 mavo 

”Economie gaat veel beter sinds ik hier bijles heb. Ik kom veel beter mee in de lessen en ik heb minder moeite met mijn huiswerk. Super bedankt!”
Imke – Rietveld Lyceum 5 havo

”Christine geeft duidelijk uitleg. Vooral bij Engels en Nederlands heeft ze mij goed geholpen hoe je teksten moet benaderen. Ook buiten de les om kun je altijd bij haar terecht met vragen.”
Sjoerd – Ludger College 4 mavo 

”Een hele fijne aansluiting met mijn puberzoon van 15, fijne begeleiding, mijn zoon geeft bijtijds aan wat hij wilt leren voor 2 vakken en docent heeft zich hier vooraf in verdiept en heeft fijne en goede uitleg,,ziet ook waar mijn zoon vast loopt. Hij gaat voor deze 2 vakken gestaag vooruit, heel blij mee!!! Heel erg bedankt!!”
Wesley – Metzo College 3 kader

 

Onderbouw leerlingen

”Mijn dochter 12 op VO met EED heeft bijles van Christine.
Niet om haar slimmer te maken, maar om weer plezier te krijgen en te voelen dat ze het wel kan.
Christine brengt haar meer structuur en rust en zorgt dat het voor haar begrijpelijk is.
Door haar dyslexie loopt ze achter in haar woordenschat waardoor andere uitleg voor haar veel kan betekenen.
Ook rust en geduldig zijn, zijn van belang. Mijn dochter heeft soms 10 keer dezelfde uitleg nodig. (En niet iedereen kan dat opbrengen.) Plannen en organiseren waren een chaos in haar agenda en hoofd en dit heeft ze nu aardig onder de knie, hierdoor heeft mijn dochter minder stress en drukte in haar hoofd.
Kortom wij en mijn dochter zijn blij met Christine en het is voor mijn dochter een houvast als ze even verdrinkt in de drukte van de brugklas.”
Moeder van Suze – Ulenhof College 1 mavo 

”Mijn zoon had bijles nodig voor Nederlands. Ik heb Christine opgebeld en ze kon dezelfde week langs komen. Dit vond ik fijn.
Christine legde alles heel rustig en duidelijk uit. Mijn zoon snapte makkelijk haar uitleg.
Wij zijn echt tevreden.”
Vader van Robert – Ulenhof College 2 vwo

”Met fijne hulp heb ik 4 onvoldoendes weggewerkt. De hulp die Christine mij gaf, heeft motivatie gegeven om te leren en goede cijfers te halen. Deze bijles is zeker aan te raden!”
Mike – Ludger College 2 havo 

”Christine geeft een fijne en rustige uitleg. Zij helpt mij goed met wiskunde en natuurkunde. Een echte aanrader! Groetjes van Levi uit Zelhem.”
Levi – Ulenhofcollege 3 mavo

Studenten

”Christine heeft mij verder op weg geholpen voor een Nederlands examen, echt super fijn en zeker een aanrader voor als je hulp nodig hebt!”
Kim – Student aan het Graafschap College in Doetinchem

Wil je meer informatie over Bijles in de Achterhoek?

Reviews Bijles in de Achterhoek

WhatsApp Maak een afspraak