Reviews door leerlingen van Bijles in de Achterhoek

 

Basisschoolleerlingen

”Christine geeft inmiddels een tijdje bijles aan onze dochter die in groep 8 zit. Dit heeft merkbaar effect. Onze dochter behaalt veel betere resultaten op school, maar ze is daarbij ook zekerder van zichzelf. Verder geeft ze aan dat ze de stof tijdens bijles veel beter uitgelegd krijgt en begrijpt dan op school en dat terwijl we ook absoluut tevreden zijn over deze school en de leraren. Kortom: een aanrader!” Vader van R. – Winterswijk groep 8 

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde                                                                                                                                                                                                 

”Mijn zusje is 11 jaar en zit in groep 8. Ze heeft moeite met rekenen en daarom vonden mijn ouders het handig om daar wat bijles voor te nemen. Ze kreeg 1 keer per week bijles van Christine en dit heeft haar heel erg geholpen. Christine is heel geduldig en legde alles heel rustig uit, wat mijn zusje heel fijn vond. Ook was de communicatie erg fijn en snel. Bovendien ziet de leerkracht van mijn zusje ook dat ze al veel vooruitgang heeft geboekt en het steeds beter gaat!” A, zus van een leerling uit groep 8. – Wehl. 

Positief: Communicatie, Waarde

”Onze dochter van 9 heeft bijles gehad. Ze was snel vertrouwd met Christine. Ging met plezier er heen! Zeker een aanrader voor andere kinderen die hulp nodig hebben.” Moeder van S. – Zelhem groep 5 

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit, Waarde

Wat voor veel kinderen het jaar is waarin ze alles leren (groep 3), kwam voor onze zoon Scott helaas Corona om de hoek kijken. Hij kreeg op school altijd al extra hulp, dit vanaf begin groep 2. Maar toen ze in groep 3 thuis kwamen te zitten zagen we alsnel dat hij extra begeleiding nodig had. Toen ze weer naar school mochten zijn wij opzoek gegaan naar extra hulp. Iemand die hem begrijpt, de leermethode snapt, extra veel geduld heeft en vooral voor hem er is. We hebben vanavond een gesprek met zijn leerkracht gehad. Over het laatste halve jaartje. Waar hij eerst niet gemeten kon worden op een avi niveau, heeft hij nu m3! We zijn door het dolle heen! De lessen van Christien hebben mega geholpen. Volgend jaar groep 4 mag hij van ons ook gewoon verder bij Christien. Hoewel hij zelf ookal aangaf dat die graag daar weer heen wilt voor extra begeleiding.

Kortom twijfel je of ook een kindje uit groep 3 naar haar toe kan? Dan zouden wij meteen zeggen doen! Familie Hietbrink – groep 3 

Bovenbouwleerlingen

 

”Christine geeft mij wiskunde bijles en ik haal nu veel betere cijfers. Helemaal blij mee!”
Isis – Klas 3 kader Liemers College Landeweer Zevenaar

”Wat heb ik een goede hulp gekregen van Christine!
Ik heb in een korte tijd mijn cijfers goed opgehaald, waardoor ik nu op overgaan sta. Ik heb maar liefst een 9 gehaald voor geschiedenis waar ik een 4,9 voor stond. Heel erg bedankt!” J. Janssen – Rietveld Lyceum 4 havo 

”Mijn mentorleerling is begeleid door Christine. Ik ben erg tevreden over het contact met haar. Mijn leerling haalt sinds deze begeleiding betere cijfers. De communicatie met Christine is erg prettig en duidelijk. Ze houdt rekening met de behoeften van het kind en van de organisatie.” Mentor van het Ludger College 

”Omdat ik wat moeite had met wiskunde heb ik een paar bijlessen gehad van Christine. Haar hulp heeft me heel erg geholpen bij het behalen van betere cijfers. Christine is heel geduldig en kan je bij van alles helpen. Ze kijkt goed naar wat je niet begrijpt en legt het vervolgens rustig uit. Dit vond ik persoonlijk heel fijn!”
Annemieke – Ludger College 4 vwo 

”Wat een goede hulp heb ik hier gehad, ik ben er erg blij mee! Ik zat in 5 havo en deed en RV-toets, die 50% meetelde. Ik moest voor geschiedenis een 6,2 halen. En met hulp van Christine heb ik dat gehaald, 2x in de week bijles, goede communicatie en je kan altijd aangeven bij haar wat je fijn vindt en wat je nog wel vaker wilt oefenen. Echt top!”
Ismay – Isendoorn College 5 havo 

”Ik vond de structuur die je mij hebt aangeleerd heel fijn en de manier van het rustig uitleggen! Geduldig en als ik het niet snapte, legde je het gewoon nog een keer uit. De belangrijke aspecten werden eruit gehaald. Dit gaf duidelijkheid en rust.”
Esmee – Ludger College 4 havo 

”Ik zit in 4 havo op het Ludger College. Christine helpt mij met wiskunde en economie. Ik heb veel aan haar uitleg en ze geeft mij veel persoonlijke aandacht tijdens de bijles en via WhatsApp. Groetjes Sophie.”
Sophie – Ludger College 4 havo 

”Christine geeft een fijne uitleg en er wordt goed naar je geluisterd waar je mee zit. Op die wijze kijkt ze hoe ze je kan helpen. Ook vind ik het fijn dat er iemand uitleg geeft die kennis heeft van de stof. Ze kan rustig uitleggen en ze wil helpen het doel te bereiken. Ten slotte een fijne samenwerking en het heeft mij veel opgeleverd in mijn schooltijd.”
Fleur – Ludger College 4 mavo 

”Economie gaat veel beter sinds ik hier bijles heb. Ik kom veel beter mee in de lessen en ik heb minder moeite met mijn huiswerk. Super bedankt!”
Imke – Rietveld Lyceum 5 havo

”Christine geeft duidelijk uitleg. Vooral bij Engels en Nederlands heeft ze mij goed geholpen hoe je teksten moet benaderen. Ook buiten de les om kun je altijd bij haar terecht met vragen.”
Sjoerd – Ludger College 4 mavo 

Positief: Communicatie, Kwaliteit, Professionaliteit

”Ik heb op korte termijn plaats kunnen vinden bij Christine, omdat ik in de knup zat met me cijfers voor het examen. Ik ben nu geslaagd en mijn cijfers waren allemaal hoger dan een 6,8. Ze comminiceert goed en is erg duidelijk bij de uitleg. Bedankt Christine.”                                                                                                                                    Milan – Metzo college 4 kaderberoepsegerichte leerweg 

Positief: Communicatie, Professionaliteit

Christine heeft me enorm goed geholpen met wiskunde en ik heb daar heel veel succes van gehad.
Ik ben inmiddels ook geslaagd van zone college en dat medemogelijk door alle hulp van Christine voor mijn wiskunde.
Ze kan je fijn helpen en legt alles fijn uit.
Zeker een aanrader als je ergens moeite mee hebt en toch die extra hulp wil inschakelen. Inge – Zone College 4 kaderberoepsgerichte leerweg 

”Een hele fijne aansluiting met mijn puberzoon van 15, fijne begeleiding, mijn zoon geeft bijtijds aan wat hij wilt leren voor 2 vakken en docent heeft zich hier vooraf in verdiept en heeft fijne en goede uitleg,,ziet ook waar mijn zoon vast loopt. Hij gaat voor deze 2 vakken gestaag vooruit, heel blij mee!!! Heel erg bedankt!!”
Wesley – Metzo College 3 kaderberoepsgerichte leerweg 

 

Onderbouwleerlingen

”Mijn dochter 12 op VO met EED heeft bijles van Christine.
Niet om haar slimmer te maken, maar om weer plezier te krijgen en te voelen dat ze het wel kan.
Christine brengt haar meer structuur en rust en zorgt dat het voor haar begrijpelijk is.
Door haar dyslexie loopt ze achter in haar woordenschat waardoor andere uitleg voor haar veel kan betekenen.
Ook rust en geduldig zijn, zijn van belang. Mijn dochter heeft soms 10 keer dezelfde uitleg nodig. (En niet iedereen kan dat opbrengen.) Plannen en organiseren waren een chaos in haar agenda en hoofd en dit heeft ze nu aardig onder de knie, hierdoor heeft mijn dochter minder stress en drukte in haar hoofd.
Kortom wij en mijn dochter zijn blij met Christine en het is voor mijn dochter een houvast als ze even verdrinkt in de drukte van de brugklas.”
Moeder van Suze – Ulenhof College 1 mavo 

”Mijn zoon had bijles nodig voor Nederlands. Ik heb Christine opgebeld en ze kon dezelfde week langs komen. Dit vond ik fijn.
Christine legde alles heel rustig en duidelijk uit. Mijn zoon snapte makkelijk haar uitleg.
Wij zijn echt tevreden.”
Vader van Robert – Ulenhof College 2 vwo

”Met fijne hulp heb ik 4 onvoldoendes weggewerkt. De hulp die Christine mij gaf, heeft motivatie gegeven om te leren en goede cijfers te halen. Deze bijles is zeker aan te raden!”
Mike – Ludger College 2 havo 

”Christine geeft een fijne en rustige uitleg. Zij helpt mij goed met wiskunde en natuurkunde. Een echte aanrader! Groetjes van Levi uit Zelhem.”
Levi – Ulenhofcollege 3 mavo

”Ik vind de uitleg van Christine heel fijn en goed. Ik vind het fijn dat Christine structuur biedt en duidelijk is. Sinds de bijlessen haal ik hogere cijfers voor wiskunde en Nederlands. Ik raad deze bijles aan voor kinderen die moeite hebben met het maken van hun huiswerk. Groetjes John.” John – Gerrit Komrij College Winterswijk 3 basisberoepsgerichte leerweg

Studenten

”Christine heeft mij verder op weg geholpen voor een Nederlands examen, echt super fijn en zeker een aanrader voor als je hulp nodig hebt!”
Kim – Student aan het Graafschap College in Doetinchem

Positief: Communicatie, Professionaliteit

Christine heeft mij goed geholpen met mijn verslag omtrent spelling en grammatica. Heel erg bedankt voor je hulp!                                                                                            Anna – student Iselinge Hogeschool in Doetinchem

Wil je meer informatie over Bijles in de Achterhoek?

Reviews Bijles in de Achterhoek

WhatsApp Maak een afspraak