Mijn naam is Christine Hermsen en ik ben het gezicht van Bijles in de Achterhoek. Bijles in de Achterhoek helpt, ondersteunt, begeleidt en ontzorgt middelbare scholieren. Tijdens de bijles staat het individu centraal en wordt er gekeken wat jíj als leerling nodig hebt om betere resultaten te behalen op school. Daarnaast heb ik oog voor jouw talenten. Je kunt mijn werkwijze bekijken als je meer wilt weten over hoe ik bijles geef.

Wat leuk dat je op mijn site kijkt! Tijdens ZomerOndernemer Achterhoek 2019 ben ik, Christine Hermsen, gestart met Bijles in de Achterhoek. Vanuit persoonlijke ervaring wil ik graag andere leerlingen helpen. Op school komt niet iedere leerling tot zijn recht en krijgt hij of zij niet de gewenste aandacht die soms nodig is. Bijles in de Achterhoek wil leerlingen helpen om betere resultaten te behalen, maar kijkt daarnaast ook sterk naar de competenties waarover de leerling beschikt. Vaak vallen er juist veel kwaliteiten op! Ik vind het mooi om dit mee te geven aan de leerling. Bijles in de Achterhoek biedt haar hulp aan voor alle middelbare scholieren en daarnaast graag haar hulp aan voor hooggevoelige leerlingen oftewel leerlingen die hoogsensitief zijn. Tijdens mijn schooltijd heb ik zelf een weg moeten vinden om hier mee om te gaan en nu sta ik op een punt om andere leerlingen te helpen op dit vlak. Je kunt meer lezen over hoe ik bijles geef aan scholieren die hoogsensitief zijn oftewel scholieren met hooggevoeligheid 

Tijdens mijn schooltijd op het Ludger College in Doetinchem heb ik 3 jaar bijles mogen geven aan veel leerlingen van verschillende niveau’s en jaarlagen. Mijn havo diploma heb ik  Cum Laude mogen behalen op het Ludger College in Doetinchem. Daarnaast heb ik een aantal vakken een paar jaar op het gymnasium mogen volgen. Voorbeelden zijn Latijn en Grieks. Je kunt alle vakken bekijken die ik aanbied.

Bijles in de Achterhoek blijft zich continu ontwikkelen en volgt daarvoor trainingen, cursussen en een pedagogische hbo-opleiding. 

Ik volg de hbo-opleiding Pedagogisch Educatief Professional aan Iselinge Hogeschool in Doetinchem. Tijdens deze opleiding leer ik alles over pedagogische en didactische vaardigheden. Daarnaast loop ik stage op het Ludger College. Hier ben ik werkzaam als pedagogisch medewerker, leerlingbegeleider en geef ik gastlessen.

Bijles in de Achterhoek in het nieuws!

Met Bijles in de Achterhoek heb ik meerdere radio-omroepen mogen bezoeken, ben ik geïnterviewd door de krant en ben ik gefilmd. Wil je dit teruglezen of zien? Klik dan op één van de links hieronder.

Omroep Gelderland

Contact Bronckhorst 

Radio Ideaal

Regio8

Interview op de radio met Bijles in de Achterhoek:

Afgelopen zomer konden jonge ondernemers zichzelf klaarstomen tijdens de ZomerOndernemer Achterhoek…

Gepostet von B-FM am Freitag, 13. September 2019

christine hermsen