Over mij

Mijn naam is Christine Hermsen en ik ben het gezicht van Bijles in de Achterhoek. Bijles in de Achterhoek helpt, ondersteunt, begeleidt en ontzorgt middelbare scholieren. Tijdens de bijles staat het individu centraal en wordt er gekeken wat jíj als leerling nodig hebt om betere resultaten te behalen op school. Daarnaast is er oog voor jouw talenten. Je kunt de werkwijze van Bijles in de Achterhoek bekijken als je meer wilt weten over hoe er bijles wordt gegeven.

Eigen ervaringChristine Hermsen Young Lady Business Academy

Wat leuk dat je op mijn site kijkt! Tijdens ZomerOndernemer Achterhoek 2019 ben ik, Christine Hermsen, gestart met Bijles in de Achterhoek. Vanuit persoonlijke ervaring wil ik graag andere leerlingen helpen. Op school komt niet iedere leerling tot zijn recht en krijgt hij of zij niet de gewenste aandacht die soms nodig is. Bijles in de Achterhoek wil leerlingen helpen om betere resultaten te behalen, maar kijkt daarnaast ook sterk naar de competenties waarover de leerling beschikt. Vaak vallen er juist veel kwaliteiten op! Ik vind het mooi om dit mee te geven aan de leerling. Bijles in de Achterhoek biedt haar hulp aan voor alle middelbare scholieren en daarnaast graag haar hulp aan voor hooggevoelige leerlingen oftewel leerlingen die hoogsensitief zijn. Tijdens mijn schooltijd op het Ludger College heb ik zelf een weg moeten vinden om hiermee om te gaan en nu sta ik op een punt om andere leerlingen te helpen op dit vlak. Je kunt meer lezen over hoe ik bijles geef aan scholieren die hoogsensitief zijn oftewel scholieren met hooggevoeligheid 

Bijles in de Achterhoek blijft zich continu ontwikkelen en volgt daarvoor trainingen, cursussen, een pedagogische hbo-opleiding en werkt samen met onderwijs- en zorgprofessionals!

Mijn eigen middelbare schooltijd heb ik Cum Laude mogen afronden. Daarnaast heb ik een aantal vakken een paar jaar op het gymnasium mogen volgen. Voorbeelden zijn Latijn en Grieks. Ik volg momenteel de hbo-opleiding Pedagogisch Educatief Professional aan Iselinge Hogeschool in Doetinchem. Tijdens deze opleiding leer ik alles over pedagogische en didactische vaardigheden. Op het Ludger ben ik werkzaam geweest als pedagogisch medewerker, leerlingbegeleider en gaf ik gastlessen. Per 1 september 2020 start ik in het basisonderwijs in een groep 6/7/8. Bijles in de Achterhoek beschikt over een groot netwerk en kan zo nodig helpen met het doorverwijzen naar andere begeleiding.

Young Lady Business Academy van Elske Doets!

Zeer vereerd ben ik om te mogen mededelen dat ik toegelaten ben tot de YLBA! Dit is de Young Lady Business Academy van Elske Doets, zakenvrouw van het jaar 2017! Tijdens mijn deelname kom ik in contact met mensen van het koningshuis en Nederlandse politici. Mijn missie: meer kennis en begrip over en voor HSP’ers!

In het nieuws!

Met Bijles in de Achterhoek heb ik meerdere radio-omroepen mogen bezoeken, ben ik geïnterviewd door de krant en ben ik gefilmd. Wil je dit teruglezen of zien? Klik dan op één van de links hieronder.

Omroep Gelderland, Contact Bronckhorst, Radio Ideaal, Regio8

Interview op de radio:

Afgelopen zomer konden jonge ondernemers zichzelf klaarstomen tijdens de ZomerOndernemer Achterhoek…

Gepostet von B-FM am Freitag, 13. September 2019

Christine Hermsen is eigenaar van Bijles in de Achterhoek