HSP Buddy | Hoogsensitief | Hooggevoelig zijn en uniek leren

Bijles in de Achterhoek onderscheidt zich van andere bijlesbureaus door huiswerkbegeleiding op maat aan te bieden aan hooggevoelige/hoogsensitieve leerlingen. Uit mijn eigen ervaring weet ik dat zij vaak niet de juiste hulp op school krijgen. De wet passend onderwijs werkt soms helaas nog niet zoals ze zou moeten. Mijn doel is om het aantal thuiszitters of leerlingen die dreigen uit te vallen op school te verminderen. Daarnaast zou ik zoveel mogelijk van deze leerlingen willen helpen met het succesvol doorlopen van hun schoolloopbaan en bij het behalen van hun diploma! Daarnaast hebben HSP-ers vaak talenten die niet gezien worden. Dit wil juist wel terugkoppelen naar de leerling.Certificaat HSP Congres - Hoogsensitief - Hooggevoelig

Uit mijn eigen ervaring weet ik dat je op school soms niet de juiste benadering of begeleiding krijgt om goed te kunnen presteren. Daarnaast zijn er vaak volle klassen en is het druk op school. Vaak raak je zo overprikkeld, dat je je in de les niet goed kunt focussen en je niet alle lesstof goed meekrijgt. Als je thuis komt na een lange schooldag ben je vaak ook te moe om leuke dingen te doen en dingen waarin jij juist heel erg goed bent!
Misschien blijf je ook vaker thuis omdat je je niet fijn voelt op school en ga je achterlopen op je huiswerk? Andere leerlingen snappen je misschien niet zo goed of weten niet wat hoogsensitief / hooggevoelig / hsp zijn inhoudt? Vaak heb je juist veel talenten, zoals hard werken en serieus zijn!

Wil je weten of je hoogsensitief bent? Doe de test van Hoogsensitief.nl!

Herken jij dit bij jezelf? HSP Hooggevoelig en hoogsensitief

Ik, Christine Hermsen, ben zelf ook hoogsensitief, hooggevoelig en heb tijdens mijn tijd op de middelbare school ook een eigen weg moeten vinden om hier mee om te gaan. Graag wil ik je helpen om meer zelfvertrouwen te krijgen en goed te presteren op school! Ik geef de begeleiding 1 op 1.

Huiswerkbegeleiding op maat door Bijles in de Achterhoek

Aan het begin van de bijles vraag ik aan jou wat je van mij nodig hebt en bespreken we duidelijk waar jij dit bijles uur aan wil werken samen. Ik gebruik zelf pen en papier om duidelijk op te schrijven wat we aan het doen zijn. Zo is het ook meteen inzichtelijk voor jou! Tijdens de bijles probeer ik vooral rustig te praten, duidelijk te zijn, in begrijpelijke taal te praten en geduldig te zijn.
Het kan ook zijn dat je liever uitleg krijgt door middel van video’s of audiofragmenten die je kunt terugluisteren. Bijles in de Achterhoek biedt graag maatwerk voor unieke leerlingen! Samen proberen we van het hoogsensitief en hooggevoelig zijn je kracht te maken! Ik ben jouw HSP Buddy!

Wil je misschien meer informatie en ben je hoogsensitief? Dan kun je kijken op de contactpagina van Bijles in de Achterhoek hoe je mij gemakkelijk kunt bereiken.

Hier vind je meer informatie over HSP!

WhatsApp Maak een afspraak