Over mij

Over mij

Mijn naam is Christine Hermsen en ik ben de eigenaar van Bijles in de Achterhoek. Wanneer je telefonisch of schriftelijk contact hebt met Bijles in de Achterhoek, zal ik de hulpvraag coördineren. Ik zorg ervoor dat jij als leerling gekoppeld wordt aan een bijlesdocent met de juiste expertise! Mocht je bijles willen van Christine zelf dan kun je dit aangeven. Bijles in de Achterhoek helpt, ondersteunt, begeleidt en ontzorgt middelbare scholieren in de Achterhoek. Onze slogan luidt: Samen d’ran voor resultaat! D’ran ken je misschien van De Graafschap. Het is een term waar ik als persoon en als bedrijf achtersta. ‘Niet alleen, wi-j doet het samen’, is ook veelgehoord en sluit feilloos aan op mijn visie met Bijles in de Achterhoek. Tijdens de bijles staat het individu centraal en wordt er gekeken wat jíj als leerling nodig hebt om betere resultaten te behalen op school. Daar gaan wij je bij helpen! Daarnaast is er oog voor jouw talenten. Je kunt de werkwijze van Bijles in de Achterhoek bekijken als je meer wilt weten over hoe er bijles wordt gegeven.

Als pedagogisch coach i.o. benader ik iedere leerling holistisch. Dit wil zeggen dat ik met Bijles in de Achterhoek niet alleen inzet op cognitieve groei, maar evenzeer op sociaal-emotionele ontwikkeling. Resultaat is meer dan een cijfer!

Kijk op www.christinehermsen.nl voor andere info.

Eigen ervaring in het onderwijs

Coach Christine Hermsen - Eigenaar Bijles in de Achterhoek

Wat leuk dat je op mijn site kijkt! Tijdens ZomerOndernemer Achterhoek 2019 ben ik, Christine Hermsen, gestart met Bijles in de Achterhoek. Vanuit persoonlijke ervaring wil ik graag andere leerlingen helpen. Op school komt niet iedere leerling tot zijn recht en krijgt hij of zij niet de gewenste aandacht die soms nodig is. Bijles in de Achterhoek wil leerlingen helpen om betere resultaten te behalen, maar kijkt daarnaast ook sterk naar de competenties waarover de leerling beschikt. Vaak vallen er juist veel kwaliteiten op! Ik vind het mooi om dit mee te geven aan de leerling. Bijles in de Achterhoek biedt haar hulp aan voor alle middelbare scholieren en daarnaast graag haar hulp aan voor hooggevoelige leerlingen oftewel leerlingen die hoogsensitief zijn. Tijdens mijn schooltijd op het Ludger College heb ik zelf een weg moeten vinden om hiermee om te gaan en nu sta ik op een punt om andere leerlingen te helpen op dit vlak. Je kunt meer lezen over hoe ik bijles geef aan scholieren die hoogsensitief zijn oftewel scholieren met hooggevoeligheid 

Bijles in de Achterhoek blijft zich continu ontwikkelen en volgt daarvoor trainingen, cursussen, een pedagogische hbo-opleiding en werkt samen met onderwijs- en zorgprofessionals!

Mijn eigen middelbare schooltijd heb ik Cum Laude mogen afronden. Daarnaast heb ik een aantal vakken een paar jaar op het gymnasium mogen volgen. Voorbeelden zijn Latijn en Grieks. Ik volg momenteel de hbo-opleiding Pedagogisch Educatief Professional aan Iselinge Hogeschool in Doetinchem. Tijdens deze opleiding leer ik alles over pedagogische en didactische vaardigheden. Op het Ludger ben ik werkzaam geweest als pedagogisch medewerker, leerlingbegeleider en gaf ik gastlessen. Daarnaast heb ik een half jaar stage gelopen in groep 6/7/8 op een basisschool in Hengelo Gelderland. Bijles in de Achterhoek beschikt over een groot netwerk en kan zo nodig helpen met het doorverwijzen naar andere begeleiding.

Young Lady Business Academy van Elske Doets!

Christine Hermsen Young Lady Business Academy Elske Doets

Zeer vereerd ben ik om te mogen mededelen dat ik me officieel ambassadrice mag noemen van de YLBA. Dit is de Young Lady Business Academy van Elske Doets, zakenvrouw van het jaar 2017! Tijdens mijn deelname in 2020 kwam ik in contact met mensen van het koningshuis en Nederlandse politici. Mijn missie: meer kennis en begrip over en voor HSP’ers! Daarnaast zet ik mijn in voor passend onderwijs.

In het nieuws!

Met Bijles in de Achterhoek heb ik meerdere radio-omroepen mogen bezoeken, ben ik geïnterviewd door de krant en ben ik gefilmd. Wil je dit teruglezen? Klik dan op één van de links hieronder.

Omroep Gelderland, Contact Bronckhorst, Radio Ideaal, Regio8

Ook kan het zijn dat je mijn naam ergens anders van herkent. Dat kan goed kloppen. In augustus 2020 bracht ik ‘Blauw Wit Hart‘ uit. Een Graafschapliedje om alle superboeren, spelers en medewerkers een hart onder de riem te steken.

WhatsApp Maak een afspraak